ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ Ή ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

09-28-15 Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Το Εργαστήριο Βιοχημείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα προσκαλεί αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής ή μεταδιδακτορικής έρευνας σε επιστημονικά θέματα που αναπτύσσονται από τα μέλη του Εργαστηρίου και περιγράφονται στις ιστοσελίδες http://www.med.uth.gr/biochemistry/index.html και http://hypoxytarget.uth.gr/index.php/el/.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων Θετικών Επιστημών ή Επιστημών Υγείας και να διαθέτουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών συναφή με την Βιοχημεία ή την Μοριακή Βιολογία. Επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνοδευόμενες από πλήρες βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα αναλυτικών βαθμολογιών των σπουδών μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της γραμματείας του Εργαστηρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..